Молодіжний парк готують до заходів, присвячених 30-й річниці Чорнобиля
23 квітня 2016 14:16 Місто
Молодіжний парк готують до заходів, присвячених 30-й річниці Чорнобиля Масштабне прибирання пройшло сьогодні, 23 квітня, в Молодіжному парку.

Напередодні 30-тої річниці аварії на Чорнобильській АЕС парку приділили особливу увагу, оскільки там знаходиться пам'ятник чорнобильцям, і вже у вівторок біля нього відбудуться урочисті заходи.

Поруч із пам'ятником косили траву, фарбували лавки і урни. Парк прибрали від сміття та листя, пофарбували опори і світильники. У заході взяли участь співробітники Адміністрації Київського району та Департаменту підприємництва та споживчого ринку, працівники комунальних підприємств, депутати Харківської обласної ради, громадські організації.

Нагадаємо, що міська влада проводить реконструкцію парку. Там уже облаштували дві додаткові доріжки, які ведуть до пам'ятника, і пандусний з'їзд на вході до парку для людей із обмеженими можливостями. Також там встановили нові світильники, посадили дерева, облаштували клумби.

Пам'ятні знаки, присвячені ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, розташовані в багатьох районах Харкова. Їх усі також приведуть до ладу.

Зазначимо, що 2016-й рік оголошено роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв чорнобильської катастрофи, яка сталася 26 квітня 1986 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини