Міськрада та «Oriflame» передадуть харківським пенсіонерам засоби гігієни
02 травня 2020 15:08 Суспільство
Міськрада та «Oriflame» передадуть харківським пенсіонерам засоби гігієни Харківська міська рада та компанія «Oriflame» в рамках благодійного проєкту планують безкоштовно передати людям похилого віку 5 тис. одиниць гігієнічних засобів.

До ініціативи також приєднався фонд «Ліга освіченої молоді».

За словами організаторів проєкту, світові експерти, лікарі та епідеміологи заявляють, що підтримувати чистоту рук - це найважливіший і простий спосіб захистити себе під час епідемії коронавірусу. Однак у людей пенсійного віку, яким через карантин необхідно залишатися вдома, не завжди є можливість і кошти для покупки навіть найпростіших засобів особистої гігієни.

«У цій ситуації дуже важливо об'єднуватися і допомагати не тільки собі, а й тим, хто найбільше потребує турботи. Завдяки цьому проєкту тисячі пенсіонерів зможуть залишитися вдома і не наражати себе на небезпеку, виходячи на вулицю», - підкреслюють організатори проєкту.

Надалі до ініціативи підключаться волонтери та соціальні служби, щоб якомога оперативніше організувати доставку необхідних гігієнічних засобів літнім людям.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини