Міська влада стала на захист інтересів харків'ян у конфлікті із забудовником
05 квітня 2016 15:54 Суспільство
Міська влада стала на захист інтересів харків'ян у конфлікті із забудовником Міська влада стала на захист інтересів харківських пайовиків у конфлікті, який у них виник із житлово-будівельною компанією «Набережний квартал».

Сьогодні, 5 квітня, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов провів зустріч із покупцями квартир у новобудові і представниками забудовника.

Як розповіли пайовики, забудовник обіцяв здати в експлуатацію перші секції житлового комплексу на вул. Веселій, у районі вул. Клочківської, ще в березні 2015 року, але обіцянку так і не виконав.

«Вони продали 700 квартир і далі будують такі ж секції, але ніяк не можуть підвести комунікації до вже побудованого житла, тобто там немає ні світла, ні газу, ні води. І люди вже більше року не можуть в'їхати в куплені квартири», - розповів пайовик Алан Авад.

Під час зустрічі Ігор Терехов запропонував забудовнику в найкоротші терміни закінчити підключення комунікацій до будинку, підкресливши, що комунальні служби давно готові це зробити, і лише пасивна позиція будівельної компанії заважає людям отримати житло.

«Підключення комунікацій ведеться дуже повільними темпами, а це, в свою чергу, не дозволяє ввести житло в експлуатацію, і люди не можуть вселитися в свої квартири. Сьогодні ми розглянули всі питання щодо комунікацій, затвердили з забудовником графіки виконання першочергових робіт і дати підключень. За два тижні ми зберемося в такому ж складі і подивимося, як просуваються роботи», - зазначив після зустрічі Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини