Мішель Мерсьє зустрілася з харків'янами в рамках кінофестивалю «Харьковская сирень»
18 травня 2013 22:21
Мішель Мерсьє зустрілася з харків'янами в рамках кінофестивалю «Харьковская сирень» Творча зустріч з французькою актрисою Мішель Мерсьє відбулася у Харкові сьогодні, 18 травня, у рамках міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень».

Спочатку харків'янам показали фільм про творчий та життєвий шлях актриси, після чого Мішель Мерсьє відповіла на питання учасників зустрічі. Актрису, зокрема, запитували про секрети її нев'янучої привабливості, про акторську майстерність, про співпрацю зі знаменитими акторами і режисерами, а також про любов і заповітні мрії. Зазначимо, Мішель Мерсьє знялася в більш ніж 50 французьких, італійських і американських фільмах, включаючи легендарний серіал за романом Анн і Сержа Голон «Анжеліка».

Як зазначила актриса, відповідаючи на питання харків'ян про роботу над серіалом, Анжеліка - це її улюблена роль. «Характер Анжеліки - це повний збіг зі мною. У мене не було відчуття, що я знімаюся у фільмі, я розуміла, що залишаюся собою і живу своїм життям. Це найповніша роль у моїй кар'єрі», - зізналася актриса.

У ході зустрічі Мішель Мерсьє зазначила, що відчуває справжнє щастя, спілкуючись з харків'янами. Актриса підкреслила, що, незважаючи на те, що в Каннах, де вона живе, зараз проходить найпопулярніший кінофестиваль, вона приїхала до Харкова, щоб зустрітися зі своїми найбільш відданими глядачами. Мішель Мерсьє подякувала харків'янам за теплий прийом і підкреслила, що хотіла б скоріше повернутися до Харкова, оскільки в цей візит не встигла багато чого побачити.

Актриса розповіла, що зараз вона розглядає кілька сценаріїв, щоб взяти участь у кінозйомках, і з задоволенням приїхала б в Україну і прийняла б пропозицію знятися в українському фільмі.

У ході зустрічі харків'яни подякували гості за візит до Харкова і за її прекрасні роботи в кіно. А володарка Гран-прі міжнародного фестивалю в Парижі Вікторія Вєннікова виконала для актриси пісню Едіт Піаф «Padam».

Після закінчення творчої зустрічі Мішель Мерсьє провела для харків'ян автограф-сесію.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини