Медсестер Дзержинського району привітали з професійним святом
14 травня 2013 18:01
Медсестер Дзержинського району привітали з професійним святом Більше 150 медсестер поліклініки №8 отримали привітання з професійним святом - Міжнародним днем медсестри.

Вітання медичним сестрам, які зібралися на урочистості, адресувала головний лікар поліклініки Олена Чумаченко.

«Умілими руками наших медичних сестер, які складають більше 40 відсотків усіх працюючих у поліклініці, виконується велика робота. Це дозволяє зберігати обсяги і якість медичної допомоги в умовах економічних труднощів», - підкреслила Олена Чумаченко.

Керівництво поліклініки зазначило, що медсестри установи ведуть активну трудову та громадську діяльність. Медсестра установи Лідія Бабічева увійшла до десятки кращих медсестер обласного конкурсу медсестер. Також у скарбничці досягнень медсестер поліклінікі - 1-е місце в районному конкурсі інтелектуалів «Що? Де? Коли? », що проходив між установами охорони здоров'я. Чимало  перемог вони досягли й у спартакіадах. Особливою активністю відзначилися медсестри поліклініки в період проведення Євро-2012, виконуючи свою важливу професійну місію. На їх рахунку участь в акції «Допоможи ближньому», складання реєстрів інвалідів війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та інші важливі починання.

Під час свята кращим медсестрам установи вручили грамоти та подяки адміністрації лікувального закладу, грамоти Харківської асоціації медичних сестер, квіти та подарунки від профспілкової організації поліклініки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини