КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» посилює соціальний захист працівників
28 червня 2022 13:09 ЖКГ
КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» посилює соціальний захист працівників Напередодні Дня Конституції в КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» пройшли збори трудового колективу, під час яких працівники висловили пропозиції та зауваження щодо покращення умов праці та розвитку підприємства.

Як зазначив директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко, з початку війни підприємство своєчасно виплачувало заробітну плату своїм співробітникам, а тепер, з урахуванням зростання вартості життя, шукає способів її підвищення. Крім того, для покращення соціального забезпечення працівників була відроджена профспілкова організація підприємства. У її найближчих планах - організувати безкоштовний відпочинок для дітей співробітників КП, а це близько 200 дітей віком до 14 років.

Також на зборах були враховані пропозиції щодо ремонту спецавтотранспорту, облаштування робочих місць та покращення умов праці. За словами Олексія Артикуленка, ці питання вирішуватимуться поступово.

«Крім того, ми зараз опрацьовуємо можливість надання безвідсоткових кредитів співробітникам, які працюють на підприємстві більше року. Кредити можуть бути видані на купівлю квартири чи авто, ремонт та інші потреби», - повідомив директор підприємства.

Олексій Артикуленко наголосив, що будуть збережені й інші види соціальної підтримки.

«Я прошу вас повідомляти мені про ваші потреби та передавати свої пропозиції щодо покращення роботи підприємства. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх з Днем Конституції та ще раз подякувати за сумлінну працю на благо Харкова», - звернувся до працівників директор КП «КВПВ».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини