Харків'янин Богдан Бондаренко увійшов до трійки кращих легкоатлетів Європи
13 жовтня 2014 17:23
Харків'янин Богдан Бондаренко увійшов до трійки кращих легкоатлетів Європи Харківський легкоатлет Богдан Бондаренко увійшов до трійки найкращих легкоатлетів 2014 року в Європі. Разом з ним на нагороду «GoldenTracks» претендували француз Рено Лавіллені і британець Мо Фара. 

За підсумками кращим легкоатлетом Європи в 2014 році визнаний Рено Лавіллені. У лютому цього року на міжнародному турнірі в Донецьку він перевершив світовий рекорд зі стрибків з жердиною у приміщенні, який належав Сергію Бубці, - 6,16 м, а в серпні виграв чемпіонат Європи в Цюріху. 

Кращою легкоатлеткою Європи стала бігунка, дворазова чемпіонка Європи (100 м, 200 м), голландка Дафне Шіпперс. Також до трійки кращих легкоатлеток потрапили світова рекордсменка з метання молота, полька Аніта Влодарчик і чемпіонка Європи зі стрибків у висоту, іспанка Рут Бейт. 

Нагадаємо, в 2014 році харків'янин Богдан Бондаренко виграв чемпіонат Європи та Континентальний кубок ІААФ (Міжнародна асоціація атлетичних федерацій), повторив рекорд Європи і встановив національний рекорд України зі стрибків у висоту (2,42 м). У червні харків'янин був визнаний кращим легкоатлетом Європи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини