Харків'яни зможуть поліпшити свою фінансову грамотність
30 жовтня 2014 13:17
Харків'яни зможуть поліпшити свою фінансову грамотність У Харкові пройде Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності, який розпочнеться 3 листопада.
Як повідомили в Управлінні Національного банку України в Харківській області, в рамках тижня планується проведення освітніх заходів для різних вікових та соціальних груп населення. Такі заходи сприяють формуванню у харків'ян навичок заощадження та управління власними фінансами, а також ефективному захисту прав споживачів фінансових послуг. 

В облуправлінні НБУ повідомили, що 31 жовтня відзначається Всесвітній день заощаджень. Торік у заходах, приурочених до цього дня, взяли участь десятки організацій області. З їх участю проводились освітні заходи для школярів, студентів, молодих сімей, приватних підприємців та пенсіонерів, банки проводили в своїх відділеннях дні відкритих дверей. Як відзначили в обласному управлінні НБУ, харків'яни жваво відгукнулися на пропозицію Нацбанку і висловили зацікавленість у проведенні таких освітніх заходів. 

Управління НБУ в Харківській області пропонує всім, хто має досвід, ресурси і бажання проводити тематичні інтерактивні заняття для населення, приєднатися до участі у Всеукраїнському тижні фінансової грамотності, повідомивши про це за тел.: 707-78-66 або електронною поштою: [email protected]. Їм нададуть організаційну та інформаційну підтримку. Матеріали також можна отримати на сторінці офіційного інтернет-представництва НБУ в рубриці «Щорічний тиждень фінансової грамотності».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини