Харків'яни завоювали «срібло» з баскетболу на Всесвітній Універсіаді
15 липня 2019 10:47 Спорт
Харків'яни завоювали «срібло» з баскетболу на Всесвітній Універсіаді Фінал змагань за чоловічим баскетболу Універсіади-2019 пройшов 12 липня у місті Неаполь (Італія).

У складі збірної України виступали вісім студентів Харківської державної академії фізичної культури - В'ячеслав Петров, Ілля Сидоров, Кирило Марченко, Віталій Зотов, Михайло Горобченко, Олександр Антипов, Андрій Мироненко, Вадим Прокопенко та Артем Ковальов.

Харків'яни успішно провели чотири матчі. На груповому етапі з рахунком 115:64 виграли у збірної Китаю, з рахунком 72:65 - у Фінляндії, в чвертьфіналі з рахунком 82:80 обіграли збірну Канади, а в півфіналі - з таким же рахунком перемогли австралійських студентів.

На груповій стадії збірна програла одне очко суперникам з США - 57:58 і поступилася їм же в фіналі з рахунком 63:85. Таким чином, українці виграли «срібло» Всесвітньої Універсіади.

Всього на Універсіаді в Італії українські студенти завоювали 6 золотих, 7 срібних і 7 бронзових медалей. Одну з бронзових нагород Україні приніс тхеквондист, студент Харківського національного автомобільно-дорожнього університету Денис Вороновський.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини