Харків'яни можуть відвідати виставку акварелі починаючої художниці
04 липня 2017 10:31 Культура
Харків'яни можуть відвідати виставку акварелі починаючої художниці Персональна виставка акварелі Ольги Бабич «Увертюра» експонуватиметься з 6 по 29 липня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» (пл. Свободи, 5, 4-й під'їзд).

Як повідомили організатори, художниці з успіхом вдалося показати не тільки навколишні нас природу і архітектуру, людей і тварин, а й передати пов'язану з ними певну атмосферу, яку вона пропускає через призму власної душі і творчого світовідчуття. Велику увагу автор приділяє непомітним і часом невловимим моментам, які здаються дрібницями, але під якими може ховатися краса і повнота життя.

Життєрадісний характер робіт художниці і властивість самої техніки акварелі - легкість, свіжість і невимушеність, занурюють глядача в стан спокою і споглядальності. Кожна робота Ольги Бабич - немов маленька історія, історія взаємозв'язку особистого світу і світу навколишнього, який приховує багато таємниць і загадок.

Відкриття виставки - 6 липня, початок - о 17:00.

Довідка. Ольга Бабич родом з Кіровоградської області. У 2011 році закінчила юридичний факультет Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна. Після закінчення вишу залишилася жити в Харкові. Працювала юристом на різних підприємствах. Почала займатися живописом з 2012 року, пройшла кілька курсів акварельного живопису.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини