Харків'ян запрошують взяти участь у онлайн-марафоні «Діти Харкова за мир»
28 травня 2022 17:48 Культура
Харків'ян запрошують взяти участь у онлайн-марафоні «Діти Харкова за мир» Творчий онлайн-марафон «Діти Харкова за мир» пройде у соціальних мережах 1 червня.

Як повідомили у Департаменті культури, захід стане продовженням однойменної акції, яка шість років поспіль проводилася у Міжнародний день захисту дітей на площі Свободи.

На участь в онлайн-марафоні вже подано близько 200 заявок. Відправлені відеоматеріали та аудіозаписи висвітлюють творче життя юних харків'ян до війни та під час бойових дій, а головне – їхнє прагнення до миру. Змонтований відеоролик опублікують у соціальних мережах 1 червня.

«Юне покоління, діти та підлітки стали дітьми війни. Їхня творчість бере за душу, тому що юні художники розповідають світові, як вони прагнуть миру для своєї сім'ї, свого міста, своєї країни», - зазначили у департаменті.

Онлайн-марафон проходитиме на сторінці @prostir_kh в «Instagram», «Facebook», «YouTube» та «Telegram».

Приєднатися до акції та створити своєрідний флешмоб запрошують керівників та викладачів центрів культури, шкіл естетичного виховання та загальноосвітніх шкіл. Для цього у своїх соціальних мережах та месенджерах їм необхідно опублікувати фото та відео вихованців із хештегом #дітихарковазамир.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини