Харків'ян запрошують на площу Свободи відсвяткувати Масляну
06 березня 2019 14:45 Культура
Харків'ян запрошують на площу Свободи відсвяткувати Масляну Свято «Слобожанська Масляна» пройде з 8 по 10 березня на площі Свободи.

Жителі Харкова і гості міста зможуть не тільки познайомитися зі слобожанськими звичаями зустрічі весни, але й стати їх безпосередніми учасниками.

Так, в рамках свята на площі будуть встановлені дев'ять інтерактивних майданчиків від кожного району міста, в кожній з яких відвідувачів чекають пізнавальні та веселі майстер-класи, тематичні фотозони, опудала Масляної «от кутюр», а також ігри, конкурси та частування. Кожен район презентує свою «Дівчину-весну».

8 березня театр народної музики «Обереги» та зразковий ансамбль пісні «Весна» привітають харків'янок новою концертною програмою «Красуня-весна».

Крім того, на майданчиках районів відбудеться виставка годівниць для птахів, які будуть встановлені в парках і скверах міста.

9 березня з 16:00 до 19:00 та 10 березня з 12:00 до 18:00 на пл. Свободи відбудеться «Grand concert», в якому візьмуть участь кращі артисти і творчі колективи районів міста.

Закінчиться гуляння спаленням опудала Марени, символу зими.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини