«Харківводоканал» відновлює постачання води у всіх районах міста
25 квітня 2022 13:17 ЖКГ
«Харківводоканал» відновлює постачання  води у всіх районах міста За тиждень у Харкові усунули понад 30 поривів на водоводах, відновили 40 оглядових колодязів та 12 водорозбірних колонок.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» продовжують відновлювати подачу води у всіх районах міста. Сьогодні, 25 квітня, над відновленням водопостачання працюють 18 аварійних бригад. Земляні роботи розпочато на шести водоводах різного діаметра. Робітники замінюють технічно зношену запірну арматуру та ремонтують оглядові колодязі.

Як повідомив заступник генерального директора - директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, під час ремонтів поривів на водопровідних мережах, що виникають через обстріли та вибухи, робітники не тільки перекладають аварійні ділянки водоводів, а й встановлюють нову запірно-регулювальну арматуру замість технічно зношеної.  За його словами, головне завдання - забезпечити надійну роботу обладнання та безперебійну подачу води до будинків харків'ян.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини