«Харківводоканал» відновлює подачу води
26 травня 2022 12:47 ЖКГ
«Харківводоканал» відновлює подачу води Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно відновлюють подачу води мешканцям міста, зокрема – у будинках Салтівського житлового масиву.
Як повідомив сьогодні, 26 травня, начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж В'ячеслав Глущенко, ремонтні роботи на зруйнованих мережах ведуться щодня. Наприклад, на початку тижня робітники завершили реставрацію ділянки водоводу діаметром 200 мм на вул. Гвардійців Широнінців, а вчора підготували до експлуатації водовод діаметром 300 мм на вул. Дружби Народів. Сьогодні бригади продовжують ревізійні та поточні ремонти зовнішніх трубопроводів.

Великий обсяг відновлювальних робіт у Салтівському районі намічено і на внутрішньобудинкових системах, які також значно постраждали від вибухів. Ремонтні роботи на зовнішніх та внутрішніх мережах холодного водопостачання та водовідведення ведуться паралельно. Ділянка Салтівського управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем вже відновила комунікації холодної води із заміною запірної арматури за адресами: пр. Тракторобудівників, 77, 98-а, 105, 110-а-б, 112 та 126, вул. Гарібальді, 2, вул. Владислава Зубенка, 34, пр. Ювілейний, 59-в та 59-г.

Мережі водовідведення відреставрували у будинках на вул. Героїв Праці, 17, пр. Ювілейному, 63 та 70, Салтівському шосе, 139-в, пр. Тракторобудівників, 105 та 114-а, вул. Владислава Зубенка, 52. Пошкоднену зливову каналізацію відновили в будинку на вул. Познанській, 11-а, а мешканцям будинку за адресою Салтівське шосе, 155/93 провели повну реставрацію внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення. Незначні ремонти та заміни на внутрішньобудинкових системах ведуться повсюдно.

На підприємстві наголосили, що роблять усе можливе, щоб увійти до стандартного цілодобового режиму водопостачання у всіх районах Харкова. Зокрема, вчора ремонтники ліквідували 4 пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання та привели до ладу 12 оглядових колодязів. Сьогодні планують провести комплекс аварійно-відновлювальних робіт на восьми ділянках пошкоджених водоводів.

Крім того, лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно досліджує якості води, яка, за їхніми даними, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Нагадаємо, що для оперативної роботи бригад аварійно-відновлювальних робіт харків'ян просять докладніше повідомляти про витікання води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення.

Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини