«Харківводоканал» продовжує замінювати застарілі мережі
15 вересня 2021 16:04 ЖКГ
«Харківводоканал» продовжує замінювати застарілі мережі Бригади КП «Харківводоканал» замінюють ділянку водоводу по вул. Гвардійців Широнінців, 40 у Московському районі.

Як повідомив сьогодні, 15 вересня, начальник дільниці з перекладки і санації водопровідних мереж КП «Харківводоканал» Ніяз Ахмедов, ведеться заміна технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 400 мм і довжиною 223 м. Роботи проводять методом санації із застосуванням нових поліетиленових труб, які прослужать більше 50 років.

Ніяз Ахмедов зазначив, що під час робіт мешканцям будинку не відключали воду. Водопостачання буде ненадовго припинене під час перемикання трубопроводу. Завершити роботи та впорядкувати територію планується до кінця місяця. Також, за його словами, після перекладування мережі планується замінити запірну арматуру на водоводі, щоб мінімізувати аварійні ситуації та поліпшити якість води.

Начальник дільниці підкреслив, що роботи з перекладки технічно зношених мереж холодного водопостачання ведуться по всьому місту. Для цього на КП «Харківводоканал» використовують два методи: горизонтально-спрямованного буріння і безтраншейний. Технології дозволяють не руйнувати інфраструктуру, скорочують витрати на ремонти мереж та відновлення дорожнього покриття.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини