«Харківводоканал» готує внутрішньобудинкові системи водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період
05 серпня 2021 14:35 ЖКГ
«Харківводоканал» готує внутрішньобудинкові системи водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період Бригади КП «Харківводоканал» закінчують технічне обслуговування вводу і внутрішньобудинкових мереж водовідведення в багатоквартирних будинках по вул. Полтавський Шлях, 22, 24-а і 84.

За словами начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерія Харлана, в рамках заходів з підготовки об'єктів водопостачання для експлуатації в осінньо-зимовий період підприємство веде прочищення внутрішньобудинкових систем і вводів у будинок гідродинамічним способом із застосуванням спеціальної техніки.

«Це дуже ефективний і дієвий метод. В процесі промивки від стінок мереж відділяється жир, зникає засмічення, повністю відновлюється прохідність системи водовідведення в будинку і на виході. Ділянки для подібних профілактичних робіт намічаємо після обробки заявок від жителів щодо аварійності на мережах каналізації», - розповів Валерій Харлан.

За його словами, профілактичне прочищення внутрішньобудинкових систем водовідведення ведеться по всьому місту. Після промивання гідродинамічним способом каналізаційні мережі довгий час функціонують без аварій. Таку роботу вже провели по вул. Зерновій, 55-а, вул. Китаенка, 58, вул. Зубарєва, 43.

Як зазначили на підприємстві, ремонтні роботи на внутрішньобудинкових системах водопостачання і водовідведення бригади КП «Харківводоканал» ведуть цілий рік, що дозволяє підтримувати внутрішньобудинкові мережі в належному стані і мінімізувати аварійні ситуації.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини