Харківську молодіжну раду відзначили на державному рівні
12 серпня 2022 17:28 Місто
Харківську молодіжну раду відзначили на державному рівні Молодіжна рада при Харківському міському голові отримала нагороду від Міністерства молоді та спорту України.
Нагородження відбулося з нагоди Дня молоді України. Під час онлайн-зустрічі Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт подякував молодим людям за потужну боротьбу на всіх фронтах, яка наближає перемогу України.

«Те, що відбувається на Харківщині, – це дуже страшні часи, але треба вистояти, перемогти. Я хочу ще раз вам подякувати. Героїчно те, що ви робите», – звернувся до представників Молодіжної ради Вадим Гутцайт.
Харківська команда отримала відзнаку за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики, активну громадську діяльність та відданість справі. Як повідомив голова третьої каденції Молодіжної ради при Харківському міському голові Дмитро Давідьянц, у міністерстві відзначили молодіжні ради, які допомагають мешканцям своїх міст.

«У наших планах - підготовка до нового опалювального сезону у Харкові. Ми хочемо підготувати до зими 100 підвалів, які зможуть служити укриттям для 10 тис. людей, «законсервувати» 15 навчальних закладів, які постраждали від обстрілів, а також закрити вікна, що були вибиті вибуховою хвилею, у 300 квартирах», - розповів Дмитро Давідьянц.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни Молодіжна рада при Харківському міському голові зібрала понад 6 млн грн благодійних коштів. За цей час понад 98 тис. харків'ян отримали продуктові набори, городяни та мешканці області – 30 тис. упаковок дитячого харчування та медикаментів.

Довідка. Цього року в Україні День молоді відзначають, як і в усьому світі, 12 серпня. Відповідний Указ Президент України Володимир Зеленський підписав у 2021 році.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини