Харківський притулок для тварин дякує за допомогу з кормами та ліками
19 квітня 2022 10:03 Суспільство
Харківський притулок для тварин дякує за допомогу з кормами та ліками КП «Центр поводження з тваринами» продовжує отримувати допомогу та дякує всім, хто її надає.

Як повідомили на підприємстві, 260 кг сухого корму до притулку привезли трое громадян Сполучених Штатів Америки, ще 70 кг корму для собак привезла мешканка Харкова. Крім того, вже не вперше центру допомагає компанія «Сузір'я», яка передала корма та препарати для ветеринарної обробки тварин. 

Також центр отримав допомогу від штабу гуманітарної допомоги при Львівській обласній адміністрації, а саме - сухі корми для собак (290 кг), сухі корми для котів (223,5 кг), вологі корми для котів та собак (108 кг), а також одяг для собак, мисочки, повідці та нашийники і переноску для котів. 

У центрі подякували усім за допомогу та зазначили, що постійно мають закуповувати корми для тварин, медикаменти та паливо для автомобілів.

Як зробити благодійну пожертву на рахунок КП «Центр поводження з тваринами», можна дізнатися тут: https://animals.kharkov.ua/…/…/dopomoga-prytulku-dlya-tvaryn.

Перерахувати гроші по Україні в гривні можна на номер картки: 5168 7450 2173 6605. Одержувач - Юлія Цибулька, призначення платежу – допомога притулку. «Pay Pal»: [email protected].

Зі звітами про надходження та витрачання коштів можна ознайомитись на сайті  підприємства: https://animals.kharkov.ua/…/zvit-z-nadhodzhennya-blagodiyn…

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини