Харківські синхроністки стали чемпіонками України
16 лютого 2015 17:35 Спорт
Харківські синхроністки стали чемпіонками України Харківські спортсменки стали чемпіонами та призерами чемпіонату України з синхронного плавання, що проходив в басейні СК «Локомотив».

Як повідомили у Федерації синхронного плавання в Україні, чемпіонкою України в сольній програмі стала лідер національної збірної, харків'янка Ганна Волошина, друге місце посіла також харків'янка Єлизавета Яхно, а третє - киянка Ксенія Копил.

Лідерами чемпіонату харків'янки стали і в групах. Спортсменки з команд «Харківська-1» і «Харківська-2» завоювали, відповідно, золоту та срібну медалі. Бронзовими призерами в цій категорії стали киянки.

Також з великим відривом у балах харків'янки стали кращими в категорії «дуети». Перемогу здобули заслужені майстри спорту Ганна Волошина і Лоліта Ананасова, другими стали харків'янки Валерія Апрелева і Анна Єсипова, а на третьому місці - київський дует Дар'я Бондірева і Олена Ребченко.

Завершився чемпіонат виступом комбінованих груп. Харків'янки показали нову програму на попурі з творів Йоганна Штрауса, і їх виступ судді оцінили в 96,0667 бала. «Срібло» вибороли спортсменки з команди Харківської області-2, показавши результат 90,8667 бала, а бронзовими призерами знову стали киянки, з результатом 87,6333 бала.

За підсумками чемпіонату харків'янки стали безумовними лідерами: перша команда на першому місці, а друга - на другому. Третє місце у команди з Києва.

Нагадаємо, у чемпіонаті України з синхронного плавання, що проходив з 12 до 14 лютого, взяли участь найсильніші спортсмени країни з Одеси, Миколаєва, Києва та Харкова. Спортсмени змагалися у сольних програмах, серед дуетів і груп.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини