Харківські школярі презентують проєкти з розвитку міста
10 червня 2021 12:21 Освіта
Харківські школярі презентують проєкти з розвитку міста Міський конкурс учнівських проєктів «Харків очима небайдужих дітей» пройшов серед школярів міста.

На районний етап конкурсу було надано 315 проєктів, з яких вибрали 79 кращих для участі в міському етапі. До розробки цих ініціатив було залучено близько 1,5 тис. школярів. Учні 3-4-х класів представили проєкти в номінації «Харків - місто щастя і добра», а учні 5-6-х класів - «Харків - мої крила».

У першому турі дитячі проєкти оцінювали члени журі заочно, а в другому - школярі захищали свої волонтерські, соціальні, дослідні, творчі та прикладні проєкти. До складу журі входили представники Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, Харківської міської організації учнівського самоврядування та консультанти Харківського центру професійного розвитку педагогічних працівників.

За підсумками конкурсу дипломами I ступеня були відзначені 9 проєктів, II ступеня - 10 проєктів, III ступеня - 8 проєктів. Автори 13 робіт були удостоєні заохочувальних дипломів в окремих номінаціях. Всі автори-фіналісти отримають подарунки.

Свої ініціативи автори проєктів-переможців представлять під час квесту «Подорож рідним містом», який буде організований у червні для дітей пришкільного табору Харківської спеціалізованої школи №162. Квест-подорож пройде за п'ятьма локаціями: «Альтанка здоров'я», «Стадіон розваг», «Майдан символів», «Алея мистецтв» і «Каскад цифрових ініціатив». На кожній з них буде представлено по 3-4 проєкти.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини