Харківська дитяча академія мистецтв виграла національний конкурс
25 вересня 2020 13:27 Культура
Харківська дитяча академія мистецтв виграла національний конкурс Музична дитяча академія мистецтв Володимира Гришка отримала нагороду на щорічній премії «CELEBRITY AWARDS 2020», як найкращий позашкільний навчальний заклад року.

Як повідомили організатори, «CELEBRITY AWARDS» - це незалежна всеукраїнська премія, яка об'єднує успішних українців і є першою сходинкою у формуванні Міжнародної премії «Спасибі». У конкурсі взяли участь кращі представники сфери державної служби, моди, бізнесу та мистецтва. Музична академія завоювала першість серед 50 установ-номінантів, а знаменитий український оперний співак, засновник академії Володимир Гришко отримав премію «Митець року».

«CELEBRITY AWARDS» - це благодійний мотивуючий проект, що допомагає успішним і талановитим українцям в різних сферах життя заявити про себе, розповісти про свої досягнення і поділитися успіхом. Це проект-мотивація для тих, хто ще тільки починає свою кар'єру, адже ми розкриваємо секрети успіху, ділимося інформацією і завжди підкажемо і допоможемо кожному. Нам є ким пишатися, і про цих людей повинен знати весь світ», - зазначили організатори.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини