Харківська делегація візьме участь в економічному форумі в Грузії
06 грудня 2016 11:45 Міжнародне співробітництво
Харківська делегація візьме участь в економічному форумі в Грузії Харківська делегація 7-8 грудня візьме участь у 9-му Щорічному Тбіліському міжнародному Форумі місцевого економічного розвитку, який відбудеться в місті-партнері Харкова Тбілісі.

Як повідомили в Департаменті міжнародного співробітництва, Харків буде презентований на одній з дванадцяти панельних дискусій, а саме «Східне партнерство – Платформа Східного партнерства для згуртованих і стабільних міст». Крім того, передбачена участь в роботі таких панельних дискусій, як «Стратегія розумного міста», «Міський туризм», «Інвестиції» тощо.

Як відомо, Форум місцевого економічного розвитку є унікальним регіональним майданчиком для обговорення питань, пов'язаних із розвитком міст та муніципалітетів. Форум - важлива подія для обміну ідеями та досвідом, налагодження майбутньої співпраці між приватним і державним секторами, національними та міжнародними експертами і представниками громадянського суспільства. Зібрання надає високий рівень діалогу для місцевої влади і експертів для обговорення загальних проблем та обміну досвідом та кращими практиками в різних галузях життєдіяльності міст.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини