«Харківміськліфт» відпрацював понад 18,5 тисячі заявок мешканців
28 травня 2022 11:47 ЖКГ
«Харківміськліфт» відпрацював понад 18,5 тисячі заявок мешканців Співробітники КСП «Харківміськліфт» готують мережі до роботи в осінньо-зимовий період та усувають аварії, що виникли внаслідок обстрілів.

Як повідомили на підприємстві, працівники часто виконують завдання - відновлення світла, запуск ліфтів, ремонт електромереж та ліфтів, попри небезпеку.

«Під час обстрілів небезпека може застати наших працівників будь-де, але вони повертаються на об’єкти й усувають пошкодження», - зазначили в КСП «Харківміськліфт».

Так, з 1 березня по 20 травня працівники дільниць з технічного обслуговування внутрішньобудинкових електромереж відпрацювали 18 700 заявок містян, з них спільно з фахівцями районних електромереж - 17 434 заявки, які стосувалися усунення аварій після обстрілів.

Також робітники готують електромережі житлових будинків комунальної форми власності до роботи в осінньо-зимовий період. Наприклад, наразі вже замінили аварійний ввод у пров. 2-му Таганському, 3, виконали ремонт на електромережах в підвалі на вул. Балбачана, 50, ремонт щитку по вул. Муратова, 30.

«Для виконання заявок спеціалісти нашого підприємства часто використовують власний транспорт. З такими людьми Харків не перемогти», - зазначили в КСП «Харківгорліфт».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини