«Харківміськгаз» відновлює мережі у Київському районі
29 листопада 2022 11:43 ЖКГ
«Харківміськгаз» відновлює мережі у Київському районі Фахівці АТ «Харківміськгаз» продовжують відновлювати газові мережі у Київському районі.
Як повідомили у компанії, зараз ведуться масштабні ремонтно-відновлювальні роботи у Великій Данилівці, де фахівці виявили більше тисячі пошкоджень від уламків снарядів та прямих попадань. Газовики проводять перемонтаж газових систем, а також відновлюють роботу пошкоджених підземних та наземних газопроводів.

«Фахівці отримали доступ до обстеження околиць Київського району. Було вщент зруйновано великий відсоток газової інфраструктури, постраждало чимало житлових будинків, доріг та комунікацій. Ситуація у Великій Данилівці була вкрай важкою, тому лише нещодавно газова компанія отримала доступ до її газових артерій», - пояснили у компанії.

Крім того, в АТ «Харківміськгаз» зазначили, що триває відновлення газових мереж у Шевченківському районі міста. Там обстежують внутрішньобудинкові та прилеглі до будівель газопроводи.

Після закінчення ремонтно-відновлювальних робіт спеціалісти обстежать усі прилеглі газопроводи та відразу поновлять послугу мешканцям районів з дотриманням вимог безпеки.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини