Харків розвиває співробітництво з Німеччиною у сфері ЖКГ
13 жовтня 2021 18:51 Міжнародне співробітництво
Харків розвиває співробітництво з Німеччиною у сфері ЖКГ Меморандум про співробітництво між Департаментом житлово-комунального господарства та Ініціативою «Житлове господарство у Східній Європі» (Німеччина) був підписаний сьогодні, 13 жовтня, у мерії.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, документ передбачає співробітництво в сфері управління житловою нерухомістю у Харкові. 

Також у департаменті повідомили, що харків’яни стали учасниками німецько-українського проєкту VITALEAST «Управитель житловою нерухомістю – перспективи професійної діяльності», в рамках якого ознайомилися з професіями «управитель багатоквартирного будинку» та «хаус-майстер». Сьогодні 24 учасникам професійно-технічного навчання вручили сертифікати. 

Зазначимо, що в проєкті також беруть участь представники із Запоріжжя. Для 10 кращих учасників, які пройшли навчання та успішно склали екзаменаційний тест, буде організована освітня тижнева поїздка до Німеччини. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини