Харків поділився з черкащанами досвідом у сфері ЖКГ
17 травня 2016 11:57 ЖКГ
Харків поділився з черкащанами досвідом у сфері ЖКГ Делегація міста Сміла Черкаської області прибула до Харкова, щоб ознайомитися з напрацюваннями, досягненнями та досвідом міста в сфері житлово-комунального господарства.

На зустрічі в Харківській міськраді гостям розповіли про роботу основних комунальних підприємств міста, систему вивезення сміття, ліфтове господарство, підтримку ОСББ, роботу з благоустрою міста, про результати впровадження енергоефективних технологій тощо.

Як повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, в Харкові вдалося створити гнучку систему надання якісних послуг ЖКГ.

«У нас дуже хороші показники по гарячій і холодній воді, теплопостачанню. Всього по всіх підприємствах в 2015 році було зекономлено 40 млн грн, які далі вкладаються в підвищення енергоефективності. Цього року за рахунок кредиту Світового банку в будинках харків'ян з'явиться більше 1 тис. теплолічильників, що знизить рівень оплати для населення. Також ми семимильними кроками йдемо по зовнішньому освітленню: у 2015 році було прокладено понад 180 км мереж, і програма з висвітлення території, що прилягає до малоповерхових будинків, шкіл і дитсадків, триває. В цілому, Харків є лідером з надання послуг ЖКГ, благоустрою, і тому у інших регіонів виникає закономірний інтерес до нашої роботи», - зазначив Віктор Кітанін.

Також гостям з Черкаської області запропонували відвідати кілька комунальних підприємств міста Харків.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини