Харків ділиться досвідом з Києво-Могилянською бізнес-школою
05 жовтня 2020 16:17 Суспільство
Харків ділиться досвідом з Києво-Могилянською бізнес-школою Представники Києво-Могилянської бізнес-школи у рамках виїзних навчальних модулів знайомляться з успішними кейсами міста Харкова.

Як повідомили в управлінні інноваційного розвитку та іміджевих проєктів, 35 засновників та інвесторів українського бізнесу зустрічатимуться з представниками бізнесу, урядових, культурних і наукових установ міста. Люди, компанії та інститути, які символізують сучасний Харків, розкажуть про приклади своїх успішних проєктів та історій.

«Зараз Харкову є чим поділитися з підприємцями з різних куточків України. Численні заходи, відкриті центри, кластери та фестивалі в місті спільними зусиллями багатьох людей і галузей демонструють результативну колаборацію бізнесу, культури та освіти на конкретних прикладах. І цей досвід може бути корисним для інших», - зазначила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторія Грецька-Миргородська.

Зокрема, сьогодні, 5 жовтня, представники бізнес-школи побували у Муніципальному стартап-центрі «Startup Kharkiv», де нещодавно завершилася перша навчальна програма «ReBOOTcamp».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини