Італійське тепло прийшло до Харкова: нове графіті прикрасило один з будинків міста
26 червня 2014 13:05
Італійське тепло прийшло до Харкова: нове графіті прикрасило один з будинків міста Графіті із зображенням італійської вулиці днями з'явилося на фасаді 4-поверхового будинку на перехресті вулиць Бакуліна і Космічній. Намалювали картину художники з арт-студії «Kailas-V», які торік створили на стіні будинку по пр. Гагаріна найбільший в Україні портрет першого в історії людства космонавта

Над «італійським двориком» в Дзержинському районі трудилися три людини. Малюнок вони підбирали так, щоб він гармоніював не тільки з архітектурою будівлі, але і з сусідніми будинками і вулицею. Художники зазначили, що їм хотілося чогось теплого, того, чого не вистачає будівлям в старому центрі міста, тому й було вирішено внести частинку Італії в український мегаполіс. 

У свою чергу заступник голови Адміністрації Дзержинського району Микола Білоцерківський повідомив, що художники зазвичай вибирають місце для створення картини на стіні та вид малюнка спільно з міськими архітекторами та районною адміністрацією. За його словами, якщо графіті не ущемлює інтересів інших людей, то може прикрасити будь який житловий будинок, який не є пам'яткою архітектури.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:

Друкувати
Останні новини