Ігор Терехов висловлює співчуття рідним Павла Каркача
28 липня 2022 11:42 Місто
Ігор Терехов висловлює співчуття рідним Павла Каркача Харківський міський голова Ігор Терехов та виконавчий комітет Харківської міської ради висловлюють співчуття родині Почесного громадянина міста Харкова Павла Каркача, який відійшов у засвіти 26 липня.

«Павло Михайлович все життя присвятив Харкову. Понад 33 роки працював в органах прокуратури, майже вісім років був прокурором міста Харкова та понад півтора року – прокурором Харківської області.

Також займався педагогічною роботою. Автор понад ста публікацій, підручників, посібників, статей, він виховав плеяду талановитих юристів. Брав активну участь у розробці Закону України «Про прокуратуру», нагороджений багатьма медалями та орденами.

Таких людей, як Павло Михайлович, пам'ятатиме не одне покоління. Його працьовитість і мудрість заслуговують на велику повагу. Бажаю сил сім'ї пережити цю втрату. Харків сумує разом з вами», - говориться у співчутті.

Довідка. Павло Каркач народився 24 лютого 1937 року. Ветеран органів прокуратури, державний радник юстиції ІІІ класу, заслужений юрист України. Високі досягнення у професійній діяльності Павла Каркача оцінені нагрудними знаками генерального прокурора СРСР та генерального прокурора України: «Почесний працівник прокуратури», «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» І ступеня, «Ветеран прокуратури України», «Подяка за багаторічну бездоганну службу в органах прокуратури». Нагороджений орденами «Знак Пошани», «За заслуги» ІІІ ступеня, медалями «За доблесну працю, «Ветеран праці».

За наслідками видавничої діяльності нагороджений премією імені Ярослава Мудрого. Був удостоєний держстипендії для видатних діячів науки, освіти, культури та мистецтва.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини