Ігор Терехов: Сьогодні я пишаюся кожним харків'янином!
05 березня 2022 20:03 Місто
Ігор Терехов: Сьогодні я пишаюся кожним харків'янином! Сьогодні харків'яни - одна сім'я, яка готова до переможного відстоювати незалежність України.

Про це сьогодні, 5 березня, заявив Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Він зазначив, що війна як ніколи згуртувала харків'ян, і кожен на своєму місці намагається наблизити перемогу України. Комунальники продовжують забезпечувати життєдіяльність міста, медики рятують життя харків'ян, волонтери готують їжу для армії та мирних жителів, а також збирають гуманітарну допомогу та роздають її тим, хто цього потребує. Крім того, чимало харків'ян записалися в територіальну оборону і продовжують поповнювати її лави.

«Ми всі - одна велика дружна сім'я, яка разом відстоює незалежність України. Я щодня зустрічаюся з людьми і жодного разу не чув від них, що щось не так. Так, важко, але всі тримаються та вірять у нашу перемогу. По іншому і бути не може. Наш народ взагалі непереможний! І сьогодні я пишаюся кожним харків'янином! Тому що такого духу та загального бажання знищити ворога у нас ніколи не було», - наголосив міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини