Ігор Терехов привітав випускників, які отримали максимальний бал на ЗНО
08 липня 2021 16:23 Освіта
Ігор Терехов привітав випускників, які отримали максимальний бал на ЗНО Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 8 липня, привітав одинадцятикласників, які склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів.

Він відзначив успіх юних математиків харківських шкіл, які за результатами тестування отримали найвищий бал.

«Ви знали, що цього року 30% випускників шкіл країни не склали тест з математики? Цьому шукають і знаходять різні пояснення: від системи навчання до масової неявки. Але це факт.

А є й інший факт: у Харкові відразу десять випускників отримали з математики 200 балів. У нас в місті живуть десять першокласних молодих математиків, і вони володіють найбільш затребуваними знаннями і навичками в сучасному світі. У світі, де практично все вирішується натисканням кнопки в телефоні, але тільки за кожною кнопкою стоїть титанічна праця великих розумників», - написав у своєму телеграм-каналі Ігор Терехов.

Також він зазначив, що міська влада робить все можливе, щоб талановиті випускники залишалися у Харкові.

«Хлопці та дівчата, я дуже хочу, щоб ви могли жити і реалізовуватися в рідному місті. Ви будете успішними - це вже очевидно. І наше завдання - зробити так, щоб Харків поділяв ваш успіх. Адже це місто, де амбіції, підкріплені розумом, завжди цінуються дуже високо», - підкреслив секретар міськради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини