Ігор Терехов привітав школярів з початком навчального року
01 вересня 2021 10:43 Освіта
Ігор Терехов привітав школярів з початком навчального року Близько 138 тис. школярів сьогодні, 1 вересня, приступили до занять у харківських школах.

В їх числі - близько 13 тис. першокласників. Перший урок був присвячений 30-річчю незалежності України.

З початком нового навчального року школярів привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, який взяв участь у святкових заходах у гімназії №23, школах №5 та 150.

«Дорогі наші першокласники, школярі, вчителі, батьки! Сьогодні дуже хвилюючий день, особливо для батьків, які збирали дітей до школи. Але я впевнений, що все буде добре, старт навчального року буде легким, наші діти з хорошим настроєм ходитимуть до школи і навчатимуться. Дорогі першокласники, ви всі такі красиві сьогодні. Попереду на вас чекає багато цікавих уроків, нові друзі і відкриття. Дуже хочеться, щоб ви виросли успішними людьми. У Харкові для цього створюються всі умови. Хай цей навчальний рік пройде легше, ніж минулий, без перерв. Вчіться, займайтеся, а ми завжди будемо вас підтримувати. Я дуже вдячний вчителям за внесок в наших дітей і їхнє виховання. Вітаю всіх з Днем знань!» - виступив на святі в школі №5 Ігор Терехов.

Нагадаємо, чо також сьогодні близько 1,5 тис. школярів та студентів візьмуть участь у міському святі «Місто знань» на пл. Свободи. У програмі - флешмоб, виступ групи «KAZKA» і феєрверк.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини