Ігор Терехов привітав працівників театру з професійним святом
27 березня 2022 18:20 Місто
Ігор Терехов привітав працівників театру з професійним святом Привітання Харківського міського голови Ігоря Терехова з Міжнародним днем ​​театру

Шановні робітники театральних закладів!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом - Міжнародним днем ​​театру! Ще місяць тому ми й уявити собі не могли, в яких умовах житимемо і працюватимемо цього дня, як і того, що нам доведеться ховатися в укриттях від бомбардувань та авіаударів, молитися за життя своїх близьких і вірити в перемогу у справжній, дуже жорстокій і нікому з нас не потрібній війні.

Проте життя продовжується. Театри завжди відігравали у Харкові особливу роль, підтверджуючи його високий статус міста культури. Професійні та аматорські, драматичні та комедійні, музичні та дитячі - у нас є театри на будь-який смак. Десятки тисяч харків'ян не можуть уявити своє життя без театру, без справжнього мистецтва, яке даруєте їм усі ви - актори, режисери, персонал.

І я точно знаю, що ми з вами ще обов'язково зустрінемося - на сцені, на прем'єрах, на фестивалях! Це буде після нашої перемоги, яку ми, безперечно, здобудемо!

Бажаю вам здоров'я, сил, терпіння та по-справжньому мирного неба над головою!

З повагою,
Харківський міський голова Ігор Терехов

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини