Ігор Терехов подякував лікарям за роботу під час пандемії
31 грудня 2021 09:29 Офіційно
Ігор Терехов подякував лікарям за роботу під час пандемії Харківський міський голова Ігор Терехов подякував медичним працівникам, які працюють в умовах пандемії COVID-19.

В інтерв'ю на «7-му каналі» міський голова зазначив, що в місті продовжать зміцнювати матеріальну базу лікарень – закуповувати необхідне обладнання, медикаменти, розгортати ліжко-місця, якщо знадобиться.

«Харків – єдине місто, яке не увійшло до «червоної» зони. Дякуємо медпрацівникам, які буквально виходжували людей. Завдяки відповідальності наших лікарів та консилидації зусиль влади нам вдалося пройти цей шлях. Сьогодні ми готуємося до можливого нового спалаху пандемії, який, за прогнозами, буде наступного року. Звісно, ​​хотілося, щоб його не було, але тим не менш ми серйозно підходимо до цього питання», - зазначив Ігор Терехов.

Міський голова підкреслив, що пандемія також сильно позначилася на економічній ситуації, і, щоб підтримати бізнес, у Харкові знизили орендну ставку на землю і 26 тис. підприємців виплатили матеріальну допомогу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини