Ігор Терехов: Міська влада виконує обіцяне
16 грудня 2021 20:53 Місто
Ігор Терехов: Міська влада виконує обіцяне Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 16 грудня, провів чергову зустріч із мешканцями та розповів про плани міської влади.

За його словами, наступної весни в Харкові планують створити швидку муніципальну допомогу з єдиним номером «15-03», а також почати складання автобусів турецької марки «Karsan».

«Отримаємо свою швидку невідкладну допомогу. Закуповуємо близько 60 авто, які зможуть відвезти вас до лікарні, а до вас привезти сімейного лікаря. Також збиратимемо червоні автобуси на базі одного з наших КП. Це дозволить не лише оновити транспорт, а й створити нові робочі місця», - наголосив Ігор Терехов.

Також він повідомив, що цього року у місті відремонтували близько 2 тис. під'їздів, і у планах на наступний рік – зробити не менше.

«Ми виконували роботи так: спочатку заміна вікон, ремонт покрівлі, а потім уже самого під’їзду. Все, про що я говорив, ми планомірно та повністю робимо», - зазначив міський голова.

Також він нагадав, що тарифи у Харкові не підвищуватимуться і що згодом усі жителі отримають «Картку харків'янина», яка дає пільги у різних торгових мережах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини