Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги
06 травня 2011 16:43
Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги У Харківському національному академічному театрі опери і балету ім. М.В. Лисенка пройшов святковий концерт, присвячений 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
 З наступаючим святом ветеранів привітали Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов.

Як зазначив у привітанні Харківський міський голова Геннадій Кернес, життя кожного ветерана - це яскравий приклад подвигу, здійсненого заради майбутнього, свободи і Батьківщини. «Коли починалася війна, багато хто з вас навіть не уявляв, з якими випробуваннями доведеться зіткнутися, щоб добути таку важливу для всіх перемогу. Велике вам спасибі за мирне небо і за те, що ми зараз живемо на цій землі! Я бажаю вам щастя в житті, міцного здоров'я і щоб ви знали, що поруч з вами ми - люди, які завжди готові прийти вам на допомогу. Розраховуйте на нашу підтримку!» - зазначив Харківський міський голова Геннадій Кернес, звертаючись до ветеранів.

Концерт для гостей свята був підготовлений силами колективу театру опери та балету, Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», молодіжних та дитячих ансамблів міста, технічного клубу «Самоходъ». На концерті прозвучали пісні воєнних років: «Темна ніч», «Журавлі», «Спасибі вам, фронтовики», «День Перемоги» та інші.
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав ветеранів з 66-ю річницею Перемоги
Друкувати
Останні новини