Гостям парку Горького презентували нову квест-кімнату
04 вересня 2019 15:37 Культура
Гостям парку Горького презентували нову квест-кімнату Квест-кімнату з сюжетом на єгипетську тематику відкрили в атракціоні «Questland» у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Новий квест отримав назву «Мумія. Прокляття фараона». Як повідомив прес-секретар парку ім. Горького Андрій Кравченко, антураж кімнати і цікавий сценарій дозволяють гравцям повністю зануритися в атмосферу стародавнього Єгипту.

«Старі боги прокляли фараона Ехнатона, і він тепер приречений на вічні муки у своїй гробниці. Першовідкривачі, тобто гравці, потрапляючи в гробницю, повинні відновити втрачені реліквії стародавніх богів, щоб вийти з неї», - зазначив Андрій Кравченко.

Він повідомив, що при створенні квесту автори керувалися реальними артефактами, скульптурами та антуражем давньоєгипетських гробниць, для відтворення необхідної атмосфери використовували дані з відомих музеїв. Крім того, дизайнер, який працював над оформленням кімнати, побував у Луксорі, де робив фотознімки, щоб з точністю передати єгипетську тематику.

У Квесленді впевнені, що гостям сподобається не тільки оформлення, але і сам сюжет квесту, що вимагає від гравців великої кмітливості.

Андрій Кравченко підкреслив, що при створенні квесту особливу увагу було приділено безпеці, в кімнаті створені всі умови для комфортного перебування гравців.

Нагадаємо, «Questland» знаходиться на 2-му поверсі «Казкового будиночка». У ньому вже працюють шість квест-кімнат із запланованих дев'яти. З травня, коли була відкрита перша кімната, гості парку вже пройшли понад 500 квестів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини