Геннадій Кернес зустрівся з жителями Північної Салтівки
19 липня 2019 21:32 Місто
Геннадій Кернес зустрівся з жителями Північної Салтівки Харківський міський голова Геннадій Кернес 19 липня провела чергову робочу зустріч з жителями Салтівки.

В одному з дворів по вул. Гвардійців Широнінців люди передали йому заяви на матеріальну допомогу, організацію та оплату лікування, ремонт покрівель, ліфтів і під'їздів. Серед тих, хто звернувся, були мешканці кооперативних будинків, багато з них скаржаться на погану роботу правління і, як наслідок, комунальні проблеми.

За словами Геннадія Кернеса, міська рада готова приймати будинки у комунальну власність, але тільки за законною схемою, за згодою всіх мешканців та з коректно оформленою документацією. «Я завжди говорю, що для нас усі харків'яни рівні, що кооператив, що ОСББ. Але на ремонт будинків витрачаються бюджетні кошти, і поки будинок не наш, ми можемо запропонувати співфінансування. У будь-якому випадку, вам потрібно домовлятися між собою, вибирати хорошого голову, тоді справа почне рух», - сказав він, обговорюючи питання з жителями мікрорайону.

Основна маса звернень до міських служб - це ремонт і скління під'їздів. Крім того, пенсіонери і ветерани продовжують записуватися на пільгове встановлення і повірку приладів обліку.

Мешканці будинку №123 по вул. Гвардійців Широнінців влаштували сюрприз місцевій працівниці підприємства «Жилкомсервіс» Марії Запеваловій. Вони привітали її з 60-річчям і подякували за оригінальні і доглянуті клумби у дворі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини