Геннадій Кернес запрошує харків'ян протестувати новий додаток
29 липня 2020 10:31 Місто
Геннадій Кернес запрошує харків'ян протестувати новий додаток Харківський міський голова Геннадій Кернес запрошує городян протестувати додаток «Мій Харків», який запустять восени.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі Геннадій Кернес, завдяки новому IT-продукту харків'яни зможуть отримувати послуги онлайн, реєструватися на прийоми до лікаря, оплачувати комунальні послуги, записуватися у центри надання адміністративних послуг та багато іншого. Тому перед запуском дуже важливо почути думку городян і вдосконалити сервіс.

«Моя команда зараз активно працює над запуском додатку «Мій Харків», який має зробити життя харків'ян більш комфортним. І вже сьогодні я хочу запросити всіх бажаючих на бета-тест додатку, написати свої думки, вказати на сильні і слабкі сторони. Завдяки вашій допомозі для всіх харків'ян додаток вийде вже покращеним і допрацьованим», - повідомив міський голова.

Він зазначив, що бета-тестування доступне тільки для користувачів «iOS», але реліз додатку обов'язково буде і на операційній системі «Android».

Записатися на тестування можна до 7 серпня. Саме тестування триватиме до 24 серпня, а презентація сервісу запланована на початок вересня.

Приєднатися до бета-тестування можна тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини