Геннадій Кернес вітає педагогів зі святом
01 жовтня 2017 09:13 Місто
Геннадій Кернес вітає педагогів зі святом Вітання Харківського міського голови Геннадія Кернеса з Днем працівників освіти

Шановні педагоги, викладачі вищої, старшої та молодшої школи, працівники дитячих садків, музичних, художніх і спортивних шкіл!

Сердечно вітаю вас з професійним святом і передаю вам подяку від всіх харків'ян за велику працю. Знаходити і ростити таланти, бачити душу дітей - в цьому я бачу справжній патріотизм, коли весь досвід і знання педагоги віддають учням, рік за роком, покоління за поколінням. Спасибі вам за вклад в майбутнє наших дітей.

Часи змінюються, але одне залишається незмінним: Харків - це перш за все освітній центр. Так було з часів заснування Василем Каразіним першого в східній Україні університету, впевнений, так буде і далі.

Дякую вам за терпіння, що ви даєте можливість нам зробити те, що в наших силах і компетенції. Сподіваюся, ви бачите, що місто розвивається. І відродженню шкіл, стадіонів, територій у вишах і студентських містечках ми приділяємо велику увагу, за вашими наказами і за власною ініціативою.

У розпалі навчальний рік. Прийнято новий Закон про освіту, впевнений, що педагоги Харкова конструктивно розберуться в новаціях закону, і ми збережемо свої традиції, в тому числі - бути кращими в країні. Я бажаю вам гарного настрою, поважних учнів, взаєморозуміння з батьками і колегами. Здоров'я, благополуччя і миру всім нам.

Харківський міський голова Геннадій Кернес

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини