Геннадій Кернес вітає харків'ян із Днем Перемоги
09 травня 2020 08:26 Місто
Геннадій Кернес вітає харків'ян із Днем Перемоги Вітання Харківського міського голови Геннадія Кернеса з 75-тою річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні харків'яни, дорогі земляки!

Вітаю вас із 75-річчям Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Три чверті століття тому українці, разом з росіянами, грузинами та іншими народами захистили країну від фашизму, від самого людожерського явища, яке було в історії людства. Ворог прийшов у наш будинок, хотів знищити більшість населення, а інших перетворити в робочу худобу. Наші батьки, діди і прадіди не дали цьому статися, звільнили свою землю й інші країни, може, більш цивілізовані, але не здатні дати нацистам відсіч.

Ціна Перемоги була страшною - десятки мільйонів загинули, покоління росли без батьків. І саме вони, ті, хто вижив, донесли нам розуміння, що Друга світова війна не просто закінчилася, вона закінчилася Перемогою над ворогами, і це потрібно пам'ятати. І вшановувати переможців, і сумувати за полеглими, і пишатися своїми героями. І святкувати!

Дорогі ветерани! Учасники бойових дій, партизанського руху, в'язні концтаборів, блокадники, діти війни. Прийміть сердечну подяку за ваш ратний подвиг на полях битв і героїчну працю у повоєнні роки. Ми живемо в країні, створеній вами, і немає вище прикладу патріотизму і правильних цінностей, ніж прожите вами життя. Бажаю вам здоров'я, щоб Божа і людська допомога зігрівали кожного з вас. Поваги і тепла в родині, спокійних і радісних днів.

Харків шанує Перемогу і пишається вами, переможцями. Вічна пам'ять і вічна слава визволителям нашої землі!

З повагою, Харківський міський голова Геннадій Кернес 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини