Геннадій Кернес відкрив дитячий сад на Салтівці
03 вересня 2018 17:58 Місто
Геннадій Кернес відкрив дитячий сад на Салтівці Сад-ясла відновлено в будівлі на проспекті Тракторобудівників, яка 21 рік використовувалася не за призначенням.

3 вересня Харківський міський голова відкрив дитячий садок №282 у Московському районі. З дев'яностих років він не працював, а будівля використовувалася не за призначенням.

З завтрашнього дня до відновленого садочка ходитимуть 60 дітей, три групи орієнтовані на малюків і дітей дошкільного віку. У приміщенні виконані всі капітальні ремонтні роботи, повністю переобладнана кухня, пральня, медпункт. Число груп поступово збільшиться, до проектної потужності садок буде заповнений протягом року.

«У Харкові щодня народжується 50-60 дітей, то є потреба в садках величезна, і слава Богу! Головне, щоб діти ходили сюди із задоволенням, не хворіли, росли і розвивалися, щоб їм було тут добре, як вдома. Я вітаю всіх вас з Днем знань, дякую батькам і персоналу дитсадка, всім, хто доклав тут руку і голову. Здоров'я, щоб усі тут швидко потоваришували, щоб у нас і далі були такі приводи зустрічатися», - сказав Геннадій Кернес на зустрічі з жителями району та співробітниками дитсадка перед відкриттям.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини