Геннадій Кернес просить харків'ян оцінити міську реформу паркувань
10 вересня 2020 14:51 Місто
Геннадій Кернес просить харків'ян оцінити міську реформу паркувань Харківський міський голова Геннадій Кернес закликав харків'ян пройти опитування щодо реформи системи паркування, яка проходить у місті.

У своєму Telegram-каналі Геннадій Кернес зазначив, що ця реформа - важливий етап у розвитку Харкова, якому приділяється особлива увага. Працюють консультанти, які виходять на вулиці разом з інспекторами паркувань, щоб пояснити і допомогти людям навчитися користуватися новою системою оплати послуги.

Нагадаємо, нова система включає п'ять способів оплати паркування: додаток «Е-паркування», електронний абонемент або паркувальний талон, «Приват24», смс-оплата і телеграм-бот.

Міський голова повідомив, що оцінити проект можна через чат-бот @X_agent_bot.

«Сьогодні я закликаю всіх харків'ян пройти опитування з міської реформи паркувань. Важлива думка кожного харків'янина. Залежно від відповідей будемо вносити корективи і адаптувати реформу під запити і потреби міста. Любити Харків - працювати для людей!» - підкреслив Геннадій Кернес.

У свою чергу в Департаменті цифрової трансформації зазначили, що коли з'являються нові проєкти для оцінювання, бот робить автоматичне розсилання для користувачів.

«Нещодавно ми запустили чат-бот для оцінювання проєктів. Першим харків'яни оцінювали сервіс «Helsi.me» і поставили йому 4 бали з 5. А сьогодні запускаємо нове опитування - реформи міської парковки. Переходьте в чат-бот @X_agent_bot, оцінюйте якість і комфортність нової системи, а ми, своєю чергою, зробимо все, щоб її вдосконалити і виправити недоліки, які ви помітите», - зазначили у департаменті.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини