Геннадій Кернес: Ми просто зобов'язані обмінюватися позитивним досвідом
31 травня 2011 12:24
Геннадій Кернес: Ми просто зобов'язані обмінюватися позитивним досвідом Сьогодні з робочим візитом в Харківській області перебуває делегація Луганської області на чолі з головою Луганської облдержадміністрації Володимиром Пристюком, головою облради Валерієм Голенком і Луганським міським головою Сергієм Кравченком.

У малому залі Будинку рад відбулася зустріч керівництва двох сусідніх областей за участю голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкина, голови Харківської облради Сергія Чернова і Харківського міського голови Геннадія Кернеса.
«Я вітаю гостей нашого міста! Я дуже радий цій зустрічі, тому що нам не вистачає спілкування саме в такому форматі. Нам бракує обміну інформацією, яка могла б послужити на користь жителів, що проживають на наших територіях, тому ми просто зобов'язані ділитися позитивним досвідом», - звернувся до присутніх Харківський міський голова Геннадій Кернес.
Також Геннадій Кернес запропонував луганцям відвідати Єдиний дозвільний центр, відкриття якого відбулося вчора. «Сьогодні ви відвідаєте Єдиний дозвільний центр і дасте свою оцінку його роботі, - додав Харківський міський голова. - Звичайно ж, місцевому самоврядуванню не вистачає ресурсів для реалізації всіх можливостей. Тому Харківська та Луганська області спільно повинні лобіювати інтереси регіонів на державному рівні».

Довідка.
У програмі візиту делегації Луганської області відвідання об'єктів господарської діяльності, установ соціальної сфери й охорони здоров'я Харківщини, серед яких: завод з ремонту ліфтів, лікарня швидкої допомоги, стадіон «Металіст», КП «Міська молочна фабрика-кухня», Єдиний дозвільний центр, хоспіс, дельфінарій та ін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини