Двом харківським громадським організаціям виділять приміщення
22 липня 2021 15:19 Місто
Двом харківським громадським організаціям виділять приміщення Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 22 липня, зустрівся з жителями міста.

Звернення харків'ян стосувалися ремонту будинків, доріг, поліпшення житлових умов, надання матеріальної допомоги та низки соціальних ініціатив.

За результатами прийому міська рада надасть приміщення двом громадським організаціям - відокремленому підрозділу «Вдови Чорнобиля» Харківської міської громадської організації «Союз Чорнобиль» для проведення прийомів громадян і громадській організації «Фонд материнської любові» («ФеМеЛі»). Члени «ФеМеЛі» надають допомогу багатодітним і малозабезпеченим сім'ям, одиноким матерям, вимушеним переселенцям, учасникам АТО. У зв'язку з цим представники організації попросили про можливість проведення соціальних заходів (концерти, видача речей тощо) в парку «Юність» і Саржиному яру.

Також Ігор Терехов підтримав ідею харків'янина Артема Редванського, який хоче проводити уроки з англійської мови в ігровій формі для людей з початковим рівнем знань у міських парках. Можливо, скоро лекції організують в саду ім. Шевченка та Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Крім того, на прохання харків'ян в будинках по вул. Плеханівській, 145 та вул. Олександра Матросова, 8 встановлять пандуси, в низці будинків виконають ремонт фасадів, покрівель, під'їздів із заміною вікон і вхідних груп. Також в місті продовжиться ремонт внутрішньоквартальних доріг і благоустрій внутрішньобудинкових територій.

«Все повинно бути виконано, проконтрольовано - прохання громадських організацій, однозначно ремонт покрівель, систем опалення, тротуарів, зокрема, у Шевченківському районі», - зазначив після прийому Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини