ДСНС: За добу у Київському районі було дві пожежі через обстріли
29 серпня 2022 08:39 Оперативна інформація
ДСНС: За добу у Київському районі було дві пожежі через обстріли Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 28 по 29 серпня, через обстріли ліквідували 5 пожеж та 33 ворожих вибухонебезпечних предмети.
Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області. 

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Харківському (2) та Чугуївському (1) районах області, а також Київському (2) районі міста. 

Ввечері в місті Харкові одна з ворожих ракет зруйнувала триповерхову будівлю. Крім того, у результаті обстрілу горіли конструктивні елементи на площі пожежі 5 кв. м. Від ДСНС залучалось дві одиниці техніки та 14 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих немає.

Всього рятувальники здійснили 27 оперативних виїздів, 13 з яких - на ліквідацію пожеж; 3 - для надання допомоги населенню, комунальникам та поліції; 11 - з інших причин.

Зазначимо, що о 7:17 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що з 6:00 Київський район знаходиться під обстрілом. По приватному сектору били касетними снарядами. Інформації про жертв чи постраждалих на той момент не було.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини