До Євробаскету-2015 в Харкові буде кілька баскетбольних ліг
19 червня 2013 15:43
До Євробаскету-2015 в Харкові буде кілька баскетбольних ліг До моменту проведення Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року в Харкові з'явиться кілька баскетбольних ліг.

Про це сьогодні, 19 червня, повідомив директор Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров.

Він зазначив, що зараз в Харкові діє аматорська ліга з баскетболу, в якій беруть участь понад 200 чоловік. Це унікальний для України досвід: в інших регіонах такої ліги немає. В іграх ліги беруть участь дорослі люди, які не професійно займаються спортом.

У планах міста - організувати шкільну і університетську ліги, щоб розвивати баскетбол в Харкові на дитячому та юніорському рівні.

У цілому ж в рамках підготовки до чемпіонату у Харкові пройде низка рекламних заходів, подібних тим, які проводилися напередодні Євро-2012. Крім реклами в ЗМІ у підготовці змагань з баскетболу 2015 року Харків заявить про себе, приймаючи два чемпіонати Європи. Один з них - з муай-тай - пройде в серпні цього року. Крім того, наступного року заплановано проведення чемпіонату з тхеквондо.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини