До кінця поточного року буде добудована друга черга відділення «Хоспіс» у Харкові
18 січня 2011 14:02
До кінця поточного року буде добудована друга черга відділення «Хоспіс» у Харкові Друга черга відділення «Хоспіс» у Харкові буде добудована до кінця поточного року. Про це 18 січня повідомила журналістам заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, на закінчення будівельних і ремонтних робіт у міському бюджеті на 2011 рік закладені більше 16 мільйонів гривень. Друге відділення «Хоспісу» буде розміщене поряд з першим, в окремому крилі будівлі клінічної багатопрофільної лікарні № 17, за адресою: проспект Московський, 195.

Заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення зазначила, що кількість онкологічних хворих в Харкові дозволяє вважати, що одного відділення «Хоспісу» буде недостатньо для того, аби повністю задовольнити їх потреби. За її словами, у міру поширення серед харків'ян інформації про роботу «Хоспісу», умови перебування в ньому і якості догляду за хворими кількість харківських сімей, які вирішили помістити туди онкохворих родичів, буде зростати.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини