Депутати ухвалили пільгу на проїзд студентів у метро
21 січня 2015 11:33 Освіта
Депутати ухвалили пільгу на проїзд студентів у метро Студенти Харкова можуть користуватися пільговим проїздом у метрополітені.

 Відповідне рішення було ухвалено сьогодні, 21 січня, на сесії Харківської міської ради в рамках міської програми.

Цю пільгу отримали студенти не лише університетів та інститутів, але й учні коледжів і технікумів. На цю пільгу з міського бюджету буде виділено 36 млн грн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пільгами на проїзд в метро студенти зможуть користуватися приблизно з 15 лютого. Це залежить від того, наскільки швидко виші подадуть списки студентів, які претендують на пільгу, і наскільки метрополітен зможе технічно швидко переоформити проїзні картки. Пільга буде обмежена 60 поїздками на місяць для одного студента. Також програмою передбачено посилити правила користування студентською проїзною карткою: якщо буде виявлено, що картка була передана іншій особі, її власник позбавляється пільги на проїзд у метро назавжди, а той, хто користувався карткою, відшкодує вартість усіх поїздок в цьому році. Право користування пільгами отримали тільки громадяни України, іноземні студенти не зможуть їздити в метро по цій пільзі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини