Через обстріли у Харкові та області виникло 13 пожеж
11 червня 2022 10:01 Оперативна інформація
Через обстріли у Харкові та області виникло 13 пожеж Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 10 по 11 червня, здійснили 13 оперативних виїздів на ліквідацію пожеж, спричинених ворожими обстрілами.

Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області.

Одна пожежа трапилася у Київському районі Харкова, інші - у Чугуївському та Харківському районах області. У результаті постраждали житлові будинки, господарчі споруди, виробничі будівлі, легкові автомобілі та екосистеми.

У ДСНС зазначили, що ворог продовжує нищити сільськогосподарські об’єкти та запаси зерна. Так, снаряд потрапив до складського приміщення на території Чкалівської громади. Сталося загоряння на площі 50 кв. м. Після ще одного прильоту на територію Чкалівської громади зруйнувалися будівельні конструкції приватного будинку, де загинули відразу четверо людей. Рятувальники допомогли дістати їхні тіла з-під завалів.

О 12:00 стався масований обстріл приватного сектору у місті Дергачі. Виникло відразу чотири пожежі у приватних будинках. Двоє людей поранено. 

Аварійно-рятувальні роботи протягом доби проводилися на першому зруйнованому об’єкті у Київському районі Харкова. Крім  того, піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували 15 ворожих боєприпасів.

Всього за добу рятувальники здійснили 59 оперативних виїздів: 41 - на ліквідацію пожеж (13 - спричинених обстрілами, 28 - з інших причин), один раз - для проведення аварійно-рятувальних робіт, чотири рази - на допомогу комунальним службам, сім - для надання допомоги населенню, шість - інші виїзди.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини